Ofte stilte spørsmål

Hvor mye er det plass til i en stand?

I en stand er det god plass! Du kan få plass til 30-40 hengende på klesstangen. Det er også fritt påfyll i hele leieperioden.

På hyllene kan du selge ALT av ting og tang. 

I en Damestand kan du f.eks selge: Sko, vesker, dagsaktuelle bøker, turutstyr, vaser, kjøkkenutstyr, pynteputer, smykker. 

I en Barnestand kan du f.eks, selge: Leker, barneutstyr og sko.

Noen avdelinger kan ha en antallsbegrensning, da vil det fremkomme slik: Herre x21. Også på disse standsene kan du fylle på, når du f.eks. har solgt 5 ting kan du fylle på 5 nye.


Kan man fylle på med varer i leieperioden?

Ja det er fritt fram med påfyll i hele leieperioden, såfremt du har plass på standen din. 

Har du en stand med antallsbegrensning, f.eks. Herre x21, så kan du fylle på slik at du til enhver tid har inntil 21 varer.

Har Kirppis kleshengere?

Ja! Lån av kleshengere er inkludert i standleien.

Hva betyr 19% provisjon?

For hver solgte vare, går 19% av salgssummen til Kirppis, du beholder 81%.

Hva kan jeg selge?

Alt som er helt og rent og i brukbar stand. Tenk sesong! 

Klær som har flekker eller andre småfeil kan også selges, men må da tydelig merkes og ha en betydelig lavere pris enn en ny og ubrukt vare. Henvend deg til de ansatte i butikken for råd.

Hvem bestemmer prisen på varene?

Det bestemmer du! Tenk på hva du selv ville kjøpt varen for i en bruktbutikk. Vi anbefaler 1/3 av ny pris såfremt varen er i god stand. Populære merkevarer og samlevarer prises etter verdi.


Når utbetales fortjenesten av salget?

Vi utbetaler utestående fortjeneste én gang i måneden:

Salg fra 1.-30./31. utbetales den 15. påfølgende måned.

Du har oversikt over alle utbetalinger og ditt tilgodehavende på din kundeprofil.

Kan jeg sette rabatt eller endre pris?

Ja du kan sette rabatt på standen din ved å sende en rabattforespørsel i din kundeprofil. Rabatten aktiveres og vårt personale henger opp rabattskilt om morgenen neste virkedag.

Du kan også redusere pris på enkeltvarer i din kundeprofil, for deretter å komme til butikken og feste på ny prislapp.

Jeg har booket stand. Hvordan logger jeg meg inn?

Første gang du skal inn på din kundeprofil går du til Logg inn og trykker på "Registrer deg nå"Da får du tilsendt en engangskode til din e-post som du bruker for å opprette passord. Velg et passord det er lett å huske slik at du enkelt kan logge deg inn på Kunde-pc når du kommer til butikken. 

Har dere alarmer?

Hos Kirppis gjør vi det vi kan for å sikre dine varer best mulig. Vi har klesalarmer til utlån for varer som er priset over 100kr. Hva som er inkludert eller tilleggstjenester i hver enkelt butikk kan du se her

Det er overvåkingskamera i alle våre butikker. Vi har også rutiner for å sjekke at selgere kun tar med egne varer hjem når de pakker ned sin stand. Les våre råd med mer under våre betingelser.

Kan jeg selge nye varer og ting jeg har laget selv?

Det er ikke tillatt å selge varer som er kjøpt inn eller produsert for videresalg på en vanlig stand. Hvis du derimot har en ubrukt vare med lappen på som følge av bomkjøp eller du har fått den som gave, så kan denne selges. Du kan også selge f.eks en ubrukt genser du har strikket som ble for liten.

Dersom du produserer varer som du ønsker å selge videre er dette definert som håndverk enten du gjør det som hobby/privatperson eller bedrift. F.eks. hjemmestrikk, barneklær, quilting, trearbeid, keramikk, med mer. Disse kan selges i egen håndverksavdeling med 25% provisjon på alt salg. Kontakt butikken for nærmere avtale.

Hva er forskjell på Hobbyhylle og Håndverkshylle?

Hobbyhylle er beregnet på håndarbeidsartikler som garn, stoff, hobbybøker, strikkepinner osv. som brukes for å lage et håndverk.

Håndverkshylle er avdelingen for salg av egenproduserte varer/håndverket, både for deg som privatperson og som bedrift.

Kan jeg mikse ting til barn, dame og herre på samme stand?

Nei. Vi anbefaler ikke å selge barneklær og barneting i en damestand og motsatt, da det fremstår som rotete og gir dårligere salg. Barneting selger best i barneavdelingen, voksenting selger best i voksenavdelingen.

Vi går nå over til egen herreavdeling i alle våre butikker. Dette for å gjøre det enklere for menn å handle på Kirppis. Derfor kan man ikke lenger selge herreklær i en damestand (unisex er tillatt i begge avdelinger).

Alle våre stands har hyller for ting! 

barnestand kan du kombinere klær på klesstang og leker, bøker, barneutstyr og sko på hyllene.

damestand kan du kombinere klær på klesstang med ting på hyllene: Interiør, antikviteter, elektronikk, kjøkkenutstyr, turutstyr, accessories, vesker, sko osv. 

herrestand kan du kombinere klær på klesstang med ting på hyllene: LP-plater, bøker, spill, elektronikk, kjøkkenutstyr, turutstyr, accessories, sko osv.

På en Hjem-/fritidsstand kan du faktisk mikse alt mulig, bortsett fra klær. Du får 4-5 hyller for ting og her kan du selge det meste du har hjemme: LP-plater, interiør, antikviteter, elektronikk, kjøkkenutstyr, turutstyr, spill, leker osv.