Slik leier du stand og selger dine ting

Hos oss kan du selge barneklær 0-16 år, barneutstyr og -leker, samt gravidklær og mammaklær. 
Vi har også egne hobbystands der du kan selge håndarbeidsartikler, f.eks. garn og stoff.


1. Bestill en stand

Det første du må gjøre er å bestille en stand hos oss. Det gjør du ved å registrere deg her eller ved å komme innom butikken. Vi hjelper deg også på telefon hvis du har spørsmål.

2. Skriv inn de tingene du vil selge

Dette gjør du enklest i ro og fred hjemme. Når du har opprettet en kundeprofil på vår online booking-løsning, får du tilgang til å lage en produktliste med varene du vil selge. Du legger inn den viktigste informasjonen om produktene, samt prisene du vil selge for. Synes du prising er vanskelig? Se våre tips her, eller kontakt oss så hjelper vi deg.

3. Klargjør din stand i butikken

Ta med deg tingene du vil selge og kom til butikken når din leieperiode starter. Her printer vi ut prislappene med informasjonen du har lagt inn. Prislappene har strekkoder slik at salget blir registrert på deg. Vi har kleshengere og tekstilpistol til å feste prislapper med, samt alarmer som du kan feste på de mer kostbare tingene du selger. Du kan når som helst i din leieperiode legge til flere varer og fylle på standen din fortløpende om du ønsker, uten ekstra kostnad. For mer informasjon, se våre betingelser.

4. Følg med på salget

Nå er du ferdig og kan bruke tiden din på andre ting. Vi tar oss av salget for deg. I vår app kan du følge med på hvordan salget går, slik at du hele tiden vet hvor mye du har tjent.

5. Få pengene overført til din konto

Når leieperioden er over, overfører vi pengene du skal ha til din bankkonto. Standen din pakker du ned siste dag i leieperioden, slik at den er klar til å bli brukt videre av noen andre. Spør oss hvis du ønsker at vi pakker ned standen for deg slik at du bare trenger å hente tingene.

Her finner du oss

Torget 1

6440 Elnesvågen

Kun 20 minutter fra Molde

Åpningstider

Mandag - fredag 10-18

Torsdag 10-19

Lørdag 10-15


"Brukt er det nye nytt"

- Marte Drejer Haldorsen, Grunnlegger